shamsida's FotoPage

By: shamsida saidan khaderi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]
Friday, 10-Oct-2008 08:20 Email | Share | | Bookmark
HARI RAYA PERTAMA

sebelum pergi sembahyang
adam nak ikut
aisyah dan adam
View all 12 photos...
Assalamualaikum...gembira menyambut hari raya dikampung...tapi sedih juga kerana malam raya tu hanya family saya jer yang berada dirumah mak dan abah...family kak long balik raya pertama petang, family fudden raya di kelantan , raya ketiga baru balik ipoh..family poe...terpaksa raya di sungai buloh coz isterinya baru bersalin dan alhamdulillah dapatlah cahaya mata perempuan setelah 3 boy hehehe (Sofea Balqis namanya). Lagi bertambah sedih...bjau raya ibu dan aisyah tak siap lagi...terpaksa ler kami pakai baju yg berlainan tema dari ayah dan adam....adam dan ayahnya pagi2 lagi dah pergi sembahyang raya ikut opah dan atuk. pastu kami makan sekelurga dan terus beraya keliling kampung hehehe(seronok ibu kutip duit raya untuk aisyah dan adam)













Friday, 26-Sep-2008 02:56 Email | Share | | Bookmark
UCAPAN SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN

gambar raya tahun lepas
CAK
flower girl b'day kakak aliya-mereka pulak yg over
View all 6 photos...
entry kali ini...disamping nak mengucapkan SELAMAT HARI RAYA....terselit juga gambar sewaktu b'day Aliya Umayrah...semoha Aliya panjang umur dan dimurahkan rezeki...tapi kalau diperhatikan Aisyah dan Yasmin pulak yang over...hehehe sabor je lah






Friday, 19-Sep-2008 08:07 Email | Share | | Bookmark
family day office ayah di tiara beach resort PD

 
 
 
View all 12 photos...
kali nie...paparan sepanjang percutian di Tiara beach resort...sebenarnya ini adalah family day meteor and open university. Ayahnya sibuk dengan pelbagai aktiviti...teruk ibu kena jaga aisyah dan adam....
apa2 pun...kita enjoy!!!!!!







Tuesday, 9-Sep-2008 09:20 Email | Share | | Bookmark
HAPPY MOTHER'S DAY

adam aisyah atuk dan opah
 
cudin mak su dan danish pun ada
View all 18 photos...
entry kali nie adalah rangkuman gambar2 yang diambil semasa jalan2 diputrajaya, dimana kami sekeluarga dan udin sekeluarga bawa mak dan abah pergi jalan2 sempena hari ibu yang lalu....biasalah aisyah dan adam...seronok memanjang...waktu nie bibik takde tau!!!!








http://srv.fotopages.com/2/19216010.jpg[img]


Monday, 8-Sep-2008 03:10 Email | Share | | Bookmark
hari jadi tuk yah

 
 
 
View all 6 photos...
entry kali ni gambar2 sekita hari jadi tok yah...yang paling seronok adalah aisyah...dia dapat makan kek cokelat ler katakan...hehehe...NYWAY...HAPPY BIRTHDAY TO TOK YAH...SELAMAT PANJANG UMUR...DAN MURAH REZEKI DARI AISYAH DAN ADAM...





[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net